od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[香港] 香港高級酒店女 古典氣質满分21歲西安人

要刪社交軟件記綠,把這評論發在開搞保存下來

#hgreport

1) Name of Agent * : PC

2) 囡囡名稱/代號 * : 521

3) 家用: 1600

10 仙女 9女神 8推薦 7還行 6
4) 囡囡樣貌評價 * : 9.2 / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :姐幼(21)
評語 :
妹妹話21歲(我信!),西安人,讀醫學生物科,岩岩畢業。
一開門,入門口,我可能呆左兩三秒。因為太靓!因為我平身揀第條囡但一見到521出廣告既相我就沉左船,即刻180度掉頭去約佢。所以我一見到佢真人1000%對相真係呆左。
完全非網紅臉,係古典美女既風格。臉很細既鹅蛋臉,有一個好細既小嘴,大概10cm? 眼睛好大,留很多眼白。鼻既話吾係時下流行既間尺鼻,而係細細地又有少少鼻樑既小鼻,好match佢既小臉。
從條頸都睇到佢好白,佢化妆再化白啲,好似現實開左濾臉咁,但不違和!

5) 囡囡身材評價 * :  8/ 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) * :
評語 :
B真波,我揀521平來就吾係求身材要前凸後翹。波波吾大但好軟。對波奴既我其實吾夠。
身高162左右,吾係咩性感火辣model身型。除左衫就好似鄰家小女孩既感覺,初戀既感覺。腿型均稱吾係筷子腿(我鐘意)
但佢皮膚真係好好,從來未摸過咁完美既膚。白裏透紅,同BB一樣滑(冇誇張)。
下面妹妹人工白虎,妹妹同皮膚颜色一樣,一啲都冇色素沉淀。兩片小小大陰唇(我覺得小小大姐)
黑長直秀髮都令我好沉船,髮質好好,好柔順。
6) 囡囡服務評價 * :  9 / 10(私心)
    (服務內容、技術 etc.)
車牌 (大中細碰碰車) * : 小大車
評語 :
誠如其他師兄咁講,妹妹岩岩出黎做,吾係服務形,陪沖冇水箫,冇大靈車,甚至第一次出黎玩沖完涼出黎條囡冇叫我趴係到。
看似冇服務,但我相信好多人都會鐘意依種冇SOP。佢冇SOP就比左我最好既GFE體驗!囡囡坐係床邊問我想點開始。我就叫佢訓低,我黎做主動。我就好似搞我條囡咁搞佢。從小車親吻到耳仔到頸,再慢慢輕輕力咁從上到下到落小腿到,再返上去食靓鮑。食鮑既時候冇叫得好大聲,有不斷輕聲既伸淫,好有初戀gf既感覺。食到差吾多我就叫佢服務我,妹妹條脷既表現就好似佢既氣質咁,斯斯文,細細力,奶頸奶lin到我條小龍。
食小龍都係好斯文????。吾會好大力一直吸,其實就好似自己條囡咁,慢食都有慢食既好感,溫潤緩慢既口交節奏反而令我小龍超硬。望住佢既古典美顔櫻桃小嘴咁幫我含真係好爽。冇深喉,可能我size對佢個小嘴黎講有點大。
我見我都咁硬啦,我就叫佢訓低男上開搞。一插,吾算緊,但吾知點解好溫暖好爽!慢慢由一直插一大半,妹妹都係好輕聲既叫,到一下大力插到底,feel到頂到子宫,佢就叫左一大聲。感覺十分良好,power fuck左一陣轉女上。騎功一般,有搖腰但冇腳蹲住插,都enjoy。
之後後入望住佢個妹妹比我插到一下一下反出黎超正。後入好似佢最有感!之後就後入出精。

完事後傾計。妹妹真係好有氣質,同佢傾計都令我心靈愉悦。之後再同佢小車一下,嗅下佢既香味就著衫講拜拜。

100%GFE 我從酒店落黎笑到入地鐵站先控制到自己。從來未唸過用買既閪都可以咁爽。

7) 小插曲/特別之處分享 :
521妹妹真係好斯文,好有氣質,講野細細聲,唸下好似日本妹性格!
體香真係好正,但後面同妹妹研究香味係邊到黎,其實係髮香。

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.): C波以上, 長腿(170),白!

9) Agent 安排評語 :
PC態度好nice!
極推PC出相風格。吾比囡囡出啲P太過既相。每張相都呈現囡囡最自然既感覺!

补充内容 (2023-7-20 01:41):
影片密碼 0719

评分

admin + 10

poker app
honey massage mitcham

妹妹本人照片和影片連結(100%本人)
https://lurl.cc/x0JOp
付費後有影片密碼
poker app
老哥有啥渠道啊
poker app
dbeibd 发表于 2023-7-15 15:50
老哥有啥渠道啊

香港都用TG 你TG搜 SFMG順豐
這些Hotel girl一定要有預約record才能約
所以還是推薦你先去神秘房

不要問我怎麼找,我講得很清楚了,在google找和爬文吧
poker app

靚                     
poker app

忘了出照片 100%本人身材
poker app
家用1600 的意思是 damage 1600港币吗?多长时间啊?
poker app
Matrix9 发表于 2023-7-27 17:16
家用1600 的意思是 damage 1600港币吗?多长时间啊?

對港幣 45分鐘
poker app
香港好地方
poker app
听着比澳洲便宜
poker app