od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[中介援交验证] 香港仔驗證風很大的小果凍

語言警告,語言警告,語言警告,免費部分以粵語表達,收費部分將繼續以中文表達

【性息通道】:开搞, sweety Babe

【开搞地址】:WSP

【开搞时间】:08/05/2023

【服务项目】:正常項目

【小姐数量】:1

【小姐】:小果凍

【价格一览】:500/1h, 900/2h

【安全评估】:安全

首先非常感謝@sysyphus!多謝你噶大力推薦!實在係銷魂啊!令我有機會品嘗到好野!

年紀,確認在讀學生。

顔值,8/10. 短髮控絕對可以試下!第一眼,好可能唔會回頭,但係如果坐係你面前,你係絕對唔會想走噶。尤其係口噶時候,你會覺得,20歲噶鍾楚紅同你交流,果個嘴唇,簡直就係純欲版余男/舒淇!

身材。9/10. 胸部稍微扣一分啦。主要係,本狼并非腿控專業戶,乃係胸,臀控。應該得B。
小果凍裸高應該有170,非常苗條,無贅肉。
但係,小果凍呢對大長腿係真係絕啊!!!撇開胸部的話,絕對是15/10噶評分。

服務。10/10.
態度非常好。鞍前馬後甘各種服務細節。
口,技術到位,吾叫停,完全唔會停。非常認真。
氛圍。爲什麽要講氛圍呢?!!呢條囡,可以講,係目前爲止,我個人認爲,女友感最好噶一次體驗。氛圍感爆爆爆表!!
大家男人,出來玩,無非都係想睇睇靚女,睇睇好身材,舒服一下。但係呢條囡真係唔同!短短個零鈡兩個鐘,我真係覺得同條囡係度做愛,而唔係出來叫鷄。係甘樣噶氛圍下,作爲一個男人,好難唔會淪陷。

以下部分要開始收費,然後轉爲國語。

最後的最後按照慣例會放相似的身材照片。
我覺得小果凍的服務好,是在像上面説的,一個高端的約會。
平常一進門,馬上就要給錢轉賬什麽的。
但是她真的不一樣。進門了之後,直接跟你抱在一起,毫無保留地直接把大長腿放你腿上,盡情展示。

細緻地服務,真的是這個行業的最大Bar。只要服務好,就會有人前赴後繼地來。
但是她的服務,是那種,you could anticipate, but still 她做,就是覺得,哎,真舒服。
口的時候,完全沒入。深喉無敵。點贊。

做的時候,她真的很會展示自己的長處。會把腿擡到你的肩膀上面,讓你充分玩那雙腿。雖然不是白虎,但是穴形狀,好看。

整體的過程,真的舌吻不斷,非常自然地擁抱。尤其是她穿著絲質衣服做,大家一起大汗淋漓,沒有絲毫做作的感覺。
對於小果凍,我真的非常建議各位師兄使用男上側入,真的好好看!視覺冲擊爆燈。

類似相貌

類似相貌

评分

admin + 20 精品文章

poker app
honey massage mitcham
師兄大家香港人,有邊條女你覺得胸型最正,我目前仲未遇到的
poker app
Chunkit828 发表于 2023-5-8 16:50
師兄大家香港人,有邊條女你覺得胸型最正,我目前仲未遇到的

之前係論壇嘈到bing bing bong bong噶瑾兒咯。

其他野我就吾評論啦,費事比人話。但係就胸型討論,真係純天然,又大又圓。

Bambi two. 你搜下呢個名,你就知道了。非常類似胸型。
poker app
邊個中介,我只係一次去過按摩店見過一個超正胸
poker app
Chunkit828 发表于 2023-5-8 17:06
邊個中介,我只係一次去過按摩店見過一個超正胸

Sweetybabe lor

不過宜家無挂牌。有噶先去咯。

宜家呢D年頭,無師兄推薦,無驗證,千奇唔好去。

華仔(門徒)話齋,謹慎,最緊要謹慎。
poker app
係呀,按摩店有時候會有驚喜,我都冇興趣中介了
poker app
Chunkit828 发表于 2023-5-8 17:27
係呀,按摩店有時候會有驚喜,我都冇興趣中介了

按摩店有乜好介紹?

我自己好少去。主要都係因爲環境唔係甘好。中介起碼環境好D。舒服D。
poker app
要是颜值接近照片真想丢她嗨
poker app
有些按摩店很好的,中介有些公寓好撚污糟
poker app
嘴唇那么性感吗?其实也是一种风格啊!
poker app