od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[中介援交验证] 香港仔實戰交流 OD Montana

【性息通道】:开搞, OD

【开搞地址】:Lighthouse City

【开搞时间】:23/11/2022

【服务项目】:乳爆,口,make love

【小姐数量】:1

【小姐素质】:

Montana     

顔值10 (個人喜歡,大衆評分應該是8-9) / 身材 9/ 服務 9

【环境设备】:公寓

【营业时间】:正常时间

【价格一览】:480/1h

【安全评估】:安全

大家好,又係我香港仔測評。

食左好長一段時間住家菜,始終都要出來新鮮下噶。好啦,廢話五多講,入正題。

個人關係,我就係中意呢種顔值。所以我會比10分。但係,如果按照大衆評分噶話,8分美女還是可以的。

身材,真係又瘦又大波。绝对天然D杯以上。垂的話,屬於自然垂,最起碼五系人造人啦。但係胸型真係好睇。

年齡,24、25歲左右啦。係後生同埋嫩噶。

Na,各位師兄,跟住落來噶内容收費都合情合理啦。慣例,非Montana本人相,但係非常有相似噶相附上。
跟住就係付費内容啦。

一入門口就係水手服歡迎你,身高噶話,其實有165左右。我梗係要驗明正身先比錢啦。

人地囡囡大大方方曬車頭燈,哇,對波真係水手服裏面Jump出來,然後仲要原地跳兩跳。正。好!食你!

除衫之後,主動入衝涼房幫我衝涼。真係AV體驗啊!

從前面簡單洗一洗,然後後面輕輕擦背,就上手摸肉棒了!一邊打飛機,一邊用對大波頂我。然後,衝乾净之後,跪係度,望住你,幫我打飛機。對比其他服務來講,日本妹係真係會幫你衝涼噶。

衝涼之後,真係訓係度開始享受。

一上來就係口啦。好仔細。由大髀開始瀨,然後,再瀨肉棒。

我覺得好得意噶係,對比其他口交天后,Montana噶口交係好溫柔,循序漸進,有距自己一套服務system。到後面係各種,望住你,然後溫柔,慢慢甘將你深喉!

Out of expect, 深喉到你就來射噶時候,先開始乳交!呢個時候,視覺衝擊一流。一對大真波幫你乳交,然後加速,最後射係大波上面。非常滿足。

到第二野噶時候,其實前面已經客廳玩左一輪,我一邊玩距對波,距用手指慢慢挑逗肉棒,整到我都硬曬啦。然後就又帶我入房,開始女上服務。

不得不説,各位老友,去city噶時候,一定要頭對著床尾!享受三重快樂!
床尾噶鏡裏面,身材噶視覺衝擊
女上噶時候,個對波,無敵!
中有就係妹妹都好緊!

美中不足噶就係,呢條女無乜癡女感。唔會係個種,外表可愛溫柔,但係上床之後,非常Aggressive,好有激情做愛噶。反而係,細水長流,愛情片的那種。中意緩慢交流噶師兄就包保滿意。

回復之後就有相睇

[hide]
WeChat Image_20221130094537.jpg WeChat Image_202211300945372.jpg WeChat Image_202211300945373.jpg WeChat Image_202211300945371.jpg

poker app
honey massage mitcham
粤语验证 这里人大部分看不懂
poker app
兄弟。。。干嘛把脸挡了啊。。求私信一下脸照啊
poker app
一直想冲下, 有机会回来定下
poker app
anthonygod 发表于 2022-11-30 14:33
兄弟。。。干嘛把脸挡了啊。。求私信一下脸照啊

这身材脸还重要吗? 要是能来悉尼就好了
poker app
有不遮脸的照片吗?
poker app
下星期想冲
poker app
粤语验证,就当学一门新语言。
poker app