od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[私钟援交验证] 香港仔大談深喉女王Krystal, 服務女王桃子 附圖

【性息通道】:开搞
【开搞地址】:South Yarra, City
【开搞时间】:12/05/2022
【服务项目】:深喉,口爆,吞精
【小姐数量】:1
【小姐素质】:
桃子     顔值7 / 身材 9/ 服務10
Krystal  顔值8 / 身材 8/ 服務9
【环境设备】:公寓
【营业时间】:正常时间
【价格一览】:250/1h
【安全评估】:安全

再次聲明,本人所有議題都係繁體字以及廣東話。普通話的朋友,本人致以真誠的敬意,相信你們能夠看得懂。
但係,爲了保真,我會維持呢個特色,費事比人話我係槍手。

自從Covid 以來,香港仔都好少出來玩。都係約下隔離鄰舍啊,樓上樓下啊,D妹妹仔解悶。雖然都有好西,但係得閑都食下外面野噶。畢竟味精係唔同D噶。
但係Covid之後,香港在而發現市場上爛貨好多,真係陰功豬。哎,將就先啦。或者承蒙各位師兄所愛,可以介紹D好貨比我。

OK,番正題。先驗證下桃子。至於深喉女王,各位師兄後面付費啦。

首先呢,桃子呢D就真係服務一流啦。無論從入門口,交流,到正經噶按摩,按摩雀仔,都無話可説啦。
波,肯定就係E以上啦。腰,話瘦就好難啦。甘大波,好難有腰臀比咯。但係人地賣點係按摩,同埋個波啊嘛。做人吾好甘執著。
乳交,口交,到射左之後噶持續性按摩,我只可以講,你腰酸背痛,去半個鐘,一個鐘按摩一下,舒爽一下。絕對物超所值。
日日去就肯定唔得噶啦。一個禮拜插入叼兩次噶,我會撿以前Jenny咯。
以下就係付費内容啦。

深喉女王今次就訂左個公寓仔,係四樓樓頂。環境都OK 啦。

先講顔值啦,以前都有師兄試過噶,話似印度人。確實噶,少少啦,但係都中可以接受咯。深喉姐,又無係叼。反正我係甘説服自己噶。

波,呢點你就要讚下人地啦。廣告就寫細波B-C,我就覺得人地真係誠實,而且我個人覺得,完完全全係滿C噶水平。摸上手,真係保真,舒服。

口技,我覺得,Rechal口技係算唔錯噶。我只可講,人地更勝一籌。速度,把控,神情,都係專業噶。同時,要求全程用口就係全程用口。唔會偷懶。

口爆之後,持之以恆,繼續努力勞動就吾使講啦。有講有笑之後,就開始第二round。

第二round,直接樓梯繼續。反正食得認真,大聲,同埋吞曬。我走噶時候,真係意猶未盡。

對比整體來講呢,肯定就係無10分噶貼身服務噶啦。個種客氣,體貼,溫柔,係亞洲人先有噶姐。東南亞啊,日本啊,國貨我會擺呢個做標準,但係鬼妹,係差D噶,扣一分啦。技術角度,吞得有幾深,同埋,深情到位,而且重要有笑容甘吞曬D精,Krystal 更勝一籌。

今日講住甘多先。
跪求各位師兄介紹OD,KMP噶好貨比我啦,順手問問,廣告區噶Aimee掂五掂,有無伏?

差唔多係甘啦。稍微後生D

差唔多係甘啦。稍微後生D
poker app
honey massage mitcham
Krystal真的不錯 可惜他上次去CITY沒約到他 Boronia又太遠
poker app
回复看隐藏
poker app
没听说过krystal很期待
poker app
最后一张有点吓人,怎么那么黑
poker app
以为番印度食蕉