od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[阿德莱德] 冰火水簫 有图

【性息通道】:朋友介绍
【开搞地址】:city 酒店
【开搞时间】:周二 9pm
【服务项目】:kiss,bj,ml
【小姐数量】:1
【小姐素质】:脸6/10  胸10/10
【环境设备】:5/10
【营业时间】:1 hr
【价格一览】:300
【安全评估】:安全

朋友介绍,冰火水簫,,樣樣服務做齊晒.沖完涼抱起囡囡上床先車一番,跟住囡囡錫我lin頭,啜袋食蛋,環保吹,技術中上級
到我錫番佢耳仔,錫lin,摸兩摸又真係有水出,唔洗用KY,見條女有d反應就叫佢幫我帶套準備上馬,bb主動坐上黎,望住佢個淫樣,拿拿林轉位
到我上面隊佢,見條bb咬晒唇咁,最後推車出貨.
囡囡全程投入, 換左幾個POSE都冇黑面,囡囡笑聲甜美,夠晒主動@@
總結:超可愛,眼仔大大,皮膚白滑,超幼嫩,唔肥又大波,34C級車頭燈.竹芛形好渣手.妺妺極窄,技術又好!環保吹,冰火水中簫,有耐心
服務簡直唔洗講,唔似其他囡囡咁會吹鐘,準時上房,囡囡超級聽話,好有女友feel
232323232fp63572)nu=32 9)7(5)9 2)WSNRCG=375493585632;nu0mrj.jpg

232323232fp63559)nu=32 9)7(5)9 2)WSNRCG=375494663732;nu0mrj.jpg 232323232fp63592)nu=32 9)7(5)9 2)WSNRCG=375493585832;nu0mrj.jpg

评分

admin + 15 精品文章

poker app
honey massage mitcham
       在adelaide???? 援交的吗
poker app
假帖子,要求管理员查处,什么都没有上来就卖金币
poker app
求查封!!!!!坚决打击假贴骗金行为!!!!!

什么都没有?我这里看有图片有文章啊  发表于 2012-10-19 01:55
poker app
戴套口。。感觉不够好
poker app
淫诗作对 发表于 2012-10-18 21:49
假帖子,要求管理员查处,什么都没有上来就卖金币

什么都没有?我这里看有图片有文章啊
poker app
好帖啊 图文 还露脸 带套有那么点点遗憾 感谢分享!
poker app
好文章啊。。能露脸的真不错啊
poker app
是真的嘛,真的请楼主分享联系方式吧
poker app
真的假的饿 啊,  有图有真想啊
poker app