od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[私钟援交验证] 新生申请毕业 我和Tiffanf的约会非一般的感觉

【性息通道】:LINE
【开搞地址】:酒店
【开搞时间】:昨日
【服务项目】: 共浴 kiss OL裝 絲襪誘惑 口交愛愛
【小姐数量】:1
【小姐素质】: 顏值 9身材9 服务10
【环境设备】: 環境ok
【营业时间】:問妹妹
【价格一览】: 4001h
【安全评估】:安全

成個禮拜無屌個西,見到有新到台灣學生妹Tiffany
,真係忍唔住加左Line,簡單咁傾左幾句,妹妹好好傾,感覺到佢可愛既一面,即約收工時間去揾佢。

時間好似過得好慢,嚮公司捱捱下終於夠鐘收工,即刻急趕去酒店揾妹妹。妹妹絕對係樣靚身材正,見到面就令我心跳氣促,暈晒大浪,有啲心如鹿撞既感覺。

妹妹係有書卷,斯斯文文果隻,同佢吹水既時候感受得到。心諗咁斯文會唔會瀨野架。我開始上下其手,一隻手揸波波,另一隻手就摷佢小妹妹,妹妹沒有扭令,大方任我玩,感覺係真波仲好彈,摷左一陣,妹妹主動幫我除衫,自己都脫光,兩個人走入浴室。我摸混哂佢每寸白滑既肌膚,可能摸得佢舒服,我車落去佢咀仔,佢好享受咁同我互車。車多一陣,佢幫我冲洗好,就出返去床上玩。

妹妹用佢櫻桃小咀同我吹,佢由淺入深含得我好爽,我真係有啲想射入佢口入面,好彩最後都忍得住。
我問妹妹可唔可以俾我奶撻,佢怕怕地醜咁點頭,正呀喂。妹妹啲西水好多,我奶到佢不斷呻吟,又自動波同我玩六九,小弟弟再次嚮佢小咀入面,好温暖,好舒服,好有女朋友感覺。

妹妹問我可以上套未,上啦,再吹落去我爆架喇。我用小弟弟嚮佢陰核磨黎磨去,磨到佢又呻吟起黎,叫我插佢,我就一鼓作氣直插到頂到佢子宮,妹妹果西窿好窄,只係佢好多西水流出黎,我至插入得咁順利。之後我稱起佢對腳上我膊頭,啪啪聲咁加快我既抽插,佢叫床聲好好聽,我完全唔想停落黎轉姿勢,抽插多百餘下,我就射哂我儲左成個禮拜既精液出黎,仲射左好耐好多。伏左嚮佢身上抖左陣,見到佢面泛粉紅,堅係高潮過咁,呢一Q超正。
poker app
honey massage mitcham
看一下视频
poker app
Tiffany最近要开始短暂工作一段时间
poker app
liyilin 发表于 2020-8-4 01:21
看一下视频

哪里有视频可以看?
poker app