od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[新加坡] 新加坡紅燈區

希望這篇新的指南,
可以帶給大家'囡遊'新加坡的方便!
無論任何回復,問題與叫G有關係如否,
我都會詳細回應。
如果版主有留意小弟對寰宇區的努力,
希望你可以把這帖置頂。
我也希望這帖能成為寰宇區的精華文章!
我會盡力去回報和大家分享!

首先這一遍文唔係廣告,
而係俾大家香港師兄一些推介!
我係一個居住咗新加坡一段時間嘅香港人。
我係一個大滾友,細過窮旺角上馬檻,
大過去澳門夜總會和sauna, 大陸去ktv 屌k女等。
經驗唔係好多,十年嫖過二三百條女到!
我不會說謊的!信我者得屌也!

Geylang 中文芽籠是唯一的合法紅燈區!
而範圍是從雙數巷Lor 4 至 Lor 30中的小屋或公寓內!
很多遊客包括本地人都誤解了,
以為在Geylang 街上找的囡都是合法的!
所以三年前,滿區都是企街女!
政府為了打擊不法黃業,高調晚晚洗太平地!
一方面也開放了對合法中國囡囡的引入!
三年前的合法妓院裡只有馬來華僑提供,沒有PRC!
現在新加坡geylang 企街中國囡已經很少很少!
有的都係無服務一陣風,打飛機好過!
企街囡收100加房和套,要112!
換來不到二十分鐘嘅娛樂,傻仔只好去!
而去geylang嫖要去合法嘅馬檻紅屋玩,
有分三個價錢,屋外睇唔出收費!
要問keeper係做邊種,新加坡人一般誠實!
第一種SGD$50/ 30 min ,全部泰妹金魚缸,
師兄要洗屋一間一間睇!
服務快!房間小,很多時是囡日常生活的房。
第二種$100/50 min 中國囡,一般都是金魚缸式,
一般身材唔高,事業線唔長,
質數同香港hotel 700 女差唔多。
第三種$150/60 min 中國囡多,都有少數馬來妹,
頂級質數,好多澳門sauna night club 做過!
年齡最少二十一合法做工,一般二十四五好多
有多好高165cm 上,大波又白。
每間150蚊馬檻都有自己啲囡,
如果唔要可以叫keeper call 第二間啲囡,
可直接開囡囡加馬檻名,或叫keeper 推介。
囡囡一般服務都有,好似毒龍鑽水簫等,
一般碰碰車,有少數可大車,指插,口爆,
而時間足夠囡囡一般可以出兩次嘢!
不過 無寫包單!囡囡服務一d都唔急,
我未試過吹少過十分鐘簫!
屌完無一次有多餘時間早走!
如果吹要帶套請事先聲名,一般係環保吹嘅!
因為合法,政府係要囡囡每28天做一次full blood test!
不過一定要帶套屌,小心屌得萬次囡也!
價錢係新加坡政府suggest 嘅,所以唔驚因為係遊客被劏!
師兄唔順要俾tips!不過我都未遇到有囡囡要求俾過!
全包no hotel or condom charge! 150蚊一分都無多!

我要推介嘅150蚊場叫1654a.
首先個場係全城最top,生意好旺,好多人出入。
我係真心向香港師兄推介原因希望你地唔好去找企街女啦!
見識吓超一般嘅服務本人覺得已經好過澳門sauna 多多聲!
1654a要去首先到16 巷走到街尾大約到左邊T 字型小路旁,
在你面向右手邊有一間舊walk up 3 story apartment.
上樓梯到二樓轉左直走54a就係左邊門推開!
54A 嘅A係二樓嘅意思。
最好找到1654a個場因為佢啲自家 囡好正,
自家囡係優先做自家客的!
如果在別馬檻叫1654a 啲囡!唔係無可能,難D!,等多D!
如果師兄到了1654a 坐下叫飲品is free!
廣東話keeper係通嘅!Keeper 叫Garrick 大約35y/o
他爸uncle Hua 都好nice!
Garrick 有聽人客意見,不時訓導啲囡囡!
同keeper 和囡囡講你地係果個「香港仔」介紹嘅,
佢地一定知我係邊個!
熟人介紹discount 係…無,不過可以多d話題!哈哈

1654a全部有十幾條囡,係叫好多女嘅場!
一般場得五到十個,
營業時間係中午十二到晚十二,
Weekend  比較少人客因為英超同family day!
Lunch time 很多人!3-5 比較靜!

紅牌囡,一日十個客以上,有d客book三台以上呢!
打電話去問可以免白走一趟,
加上D囡有可能休息姨媽到等!
65-67449916

補充一下為什麼新加坡合法$150囡點解服務俾澳門囡好?
新加坡對合法囡囡有set quota ,全geylang只可以有~1000+隻雞!
妓女工作證係兩年,但好少數可以做完,
一般唔好俾keeper送走,好好俾有錢佬包走!
所以囡囡一般都會全力有心去做好口碑找回頭客找長期飯票等!
一般唔到水準嘅囡如果唔進步,keeper 會降佢價到$80/30min,
如果還冇生意,keeper 就送走囡囡找新嘅來!
弱肉強食,keeper 係生意人每個都想自己馬房有最top嘅馬!
第二都係最主要原因,囡囡好生意!
紅牌囡一日十台係常見,十台唔等於俾人屌十次,
因為好多有錢中坑叫囡都三台起屌一次後吹水!$150-30room-40keeper=$80凈入袋!
一日十台=800 乘一月做二十日only=$16000 x6 =96000 hkd /月
你話做得開心嗎?
加上好多傻仔俾tips 俾LV俾小禮物都無計入去。
囡囡開心當然俾到一流服務俾客!

最後我要講多一次,我唔係寫手!
我係真心嘅推介,真的假不了;假的真不了!
記得囡囡都係有媽生嘅!有感情波動,服務不穩定。
不過你對佢地好,囡囡係知道嘅而服務都好d.
Enjoys bonking,enjoys Singapore fucking holiday!

格式不对  发表于 2012-7-7 17:21
poker app
honey massage mitcham
师兄 我过几天要去啊 麻烦给个专门的网站介绍新加坡的 有吗
poker app
朋友刚从新加坡回来,好像有个高端的妹子不错, 就是有点贵。怎么看这里那么便宜,不太对吧
poker app
这么小的国家,居然有世界十大红灯区之一.
poker app
推介得好!看的很过瘾!!!
poker app
谢谢楼主,进来看看。
poker app
在新加坡呆过,却没去过红灯区,感觉比较乱
poker app
感谢师兄吐血推荐,在新加坡住过但没去过亚笼,看了此贴就不会踩雷了
poker app
新加坡有网站吗?我也想看下哎
poker app
啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈啊哈哈哈哈
poker app